< melina -

Planerar för helgen :D

Hejhej, sitter här i skolan och planerar lite för helgen :D Hoppas fredag blir super kul :D Det tror jag i alla fall.
Satt och pratade med Frida om valborg. Vi/klassen funderar på att han en sammanslagning och ha några roliga lekar och annat :D Vi tror det kan bli super.

Min helg :P

NU är den nya mobilen här och allt är fixat och klart :D Min helg har varit rätt okej, i lördags var jag på dop. Min kusins barn Dexter döptes. Senare blev det hem till lillemor för hon fyllde år. Efter det middag på kina ;) Idag har det inte blivit så mycket. Har bara varit hemma och pluggat :)
BILDER FRÅN LÖRDAG
Jag innan dopet :)
Dexter blir döpt.

Sen blev det att köpa en present till Lillemor :P
Efter det Restaurang :D
Jag var hungrig :P

snart :D

Hejhej, fortfarande sjuk men det börjar bli bättre. Snart kommer min mobil :D Jippie jag som har längtat sååå!!
Nu så blir det att slappna av som vanligt och bara ta det lugnt.

Ja du ?

Usch och fy. . Klockan är snart halv nio och jag vet ej vad jag ska göra med mitt liv idag :O Kan knappt prata och min hals gör jätte ont :( Trodde att en förkylning skulle vara över vid det här laget. Men nej!
Har nyss tittat klart på en film vid namn Idiocracy.  Kan säga att jag blev bara irriterad av den filmen . . .


Snörvel!

Hej, just nu är man hemma och är sjuk :/ Blir film och en massa vatten antar jag . . . Hoppas jag blir bättre snart!


Min dag :)

Dagen har varit bra :) Blev sova halva dagen och sen ut på stan med Narin andra helva. Blev en super äcklig expresso och en god cheese cake på waynes. Men  men den här dagen har varit bra ändå :P

kvällen med familjen :)

Hej, har nyss tittat på breaking dawn part 1 med mamma :) Eftersom jag inte hade sett den så tyckte jag att det var på tiden ;) Just nu laddar jag med lite popcorn inför mer vampyrer, nämligen Vampire Diaries. Sen så tror jag nog att det blir sovdags.

Hemma efter kvällens fjasko :/

Tja kvällen har varit trevlig, blev dart. . Men idag gick det inte så bra. . Två ronder sen var man ute :/ Alltid så nära men så långt borta. Blev så att man låg där och hade bara en pil kvar att sätta för att vinna och så missar man :( Då är det inte kul. .  Men ja vad ska man göra :P Bara att träna mer då !


Dart idag!

Hejhej, sitter här hemma och ska snart ta och förbreda mig för att spela dart. Blir att dra ner till kingan och spela lite idag! Men först måla naglarna :D

Skolan :)

Det här är min Fysik lektion :O Bara en massa siffror :/ Trööök!!!

John Carter ;)

hejhej, skriver lite fort nu för jag ska till bussen om 5 min :P Men i alla fall så var jag på bio igår :P Blev John Carter :D Filmen var jätte bra!!

Stan idag :)

Hejhej, sitter här hemma efter en lång dag, har varit på stan och nu så sitter jag här och väntar på att bussen ska gå för jag ska se på bio :D Skriver mer senare :P

Stan :P

Nu blir det ner på¨stan med Narin :)

Skolan snart!

Sitter just nu och väntar på att bussen ska komma, gud vad det pirrar i magen på mig :O Ska ju ha som en mini lektion om dans, uppvärming och avslappning. .  Lite jobbigt att man ska stå där inför hela klassen :/ Men men vad gör man inte för att få bättre betyg ;)

mat nu :D

Maat äntligen :D Sitter just nu och klipper och klistrar in för i morgon :) Ska ha med mig en kung fu panda affisch :)
ska redovisa dansen som jag och några i min klass gjort för ca 6 veckor sedan :) KUNG FU PANDA TEMA ;)

Hemma hos mamma nu :)

Hej kom precis hem till mamma och såg att dom har gjort om hela lägenheten :O Haha ligger påsar över hela hallen :) Men mitt rum ser precis lika dant ut :P
Nu så blir det att packa upp lite och sen bara ta det lugnt :)
Vinter håller på att försvinna :D

STÄÄDA

Nu är de super rent hos mig :) Har städat hela huset och det som återstår är mitt rum och sen damsuga ;) sen när man kommer hem till mamma blir det mer städning. Så blir en städ söndag idag :)


Melodifestivalen :)

Hej, Melodifestivalen är över och Loreen vann :D haha personligen tyckte jag att hennes låt var bäst ;)
Nu sitter jag vid datorn och chillar medans jag äter popcorn :P Ska snart ta och kasta lite dart sen bara chilla lite mer.


Natten är här :)

Hejhej, natten börjar komma in och jag är nog redo för att sova :) Men först så ska jag ta och berätta att jag nyss har tittat på film från klockan 20.00 och spelat musik hela tiden innan det. . Det har varit min härliga mys kväll :D

Ser ut så här just nu !!!

Hemma ikväll :)

Hej, idag blir det pizza film och bara hemma mys :) Orkar inte att dra ut idag :/ Men i morgon kanske det blir något man vet aldrig ;)

En bild för två år sedan :)

Ont i magen igen :/

Hejhej, skulle ha skrivit igår men hade inte tid :) Gårdagen blev en Dart kväll i alla fall. Gick riktigt bra för mig tyckte jag och jag fick in en massa bra träffar :D Idag har jag inte mått så bra :/ Fick sjukt ont i magen igen :O Gick hem lite tidigare från skolan för att jag kan bara inte stå ut med att ha ont. . Jag förstår inte mig på människor som har kronisk smärta i kroppen, om jag skulle varit dom hade jag varit död efter en dag. . he he.
Nu i alla fall blir det att läsa lite sen sova 6 timmar och sen upp igen till skolan. Så Godnatt på er alla :P
Darten igår på Kingan :)
Smyg titt in i skolan ;)

En känsla jag saknat :D

Hej idag har jag varit sjukt trött. . i alla fall på morgonen :) Men senare på kvällen blev det pizza på maestro och Bowling med Malin, Danne, Tobbe och Holm :P Det var sjukt kul och något jag verkligen har saknat :/ Tänkte på gamla goda tider och har inte kännt den här känslan på ett bra tag :D Någon jag saknar är Malin :) Haha hon flyttade iväg när alla började gymnasiet så jag ser henne bara någon gång så  där per år :O Men jag hoppas att jag får se mer av henne mot nästa lov :P Nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon så det inte blir som idag ;)
GODNATT !

trött

Det här är inte bra :O Rödsprängda ögon och gäspar hela tiden. . . Fick ingen sömn inatt och nu betalar jag priset!!
Inte bara att jag är trött. . Jag ser för jävlig ut också :(
Undra om det här fukar xD

Hemma idag :/

Är sjuk idag och har inget att göra :/ Sitter just nu vid datorn och funderar på att titta på en film :P
Tog nyss ett långt bad så jag känner mig lite degig (a).
Haha jag bjuder på bilden :P

GODNATT! ♥

GODNATT ALLA !
Skulle fylla 14 :O

hemma och slappar :)

Sitter men hela familjen i soffan och tittar på barnTV. . . Ska snart ta ett långt bad och bara slappa. Sen blir det mat ;) Efter det kanske Narin kommer över till mig runt fyra fem tiden :)


Godnatt , Fredag här kommer jag :D

Hej ligger just nu i min säng och längtar till i morgon ! Det blir ju fredag. Narin sover över hos mig idag och jag ska nog snart ta och sova. Blev en chill kväll med Mat och lite film plus en massa skit snack som vanligt ;) Ja är man tjej så är man.


Haha, en bild från bastun idag. Inte precis det bästa att ta in i en rykande varm bastu sa jag till Narin men hon hade den i handen så glad ändå och sa att den klarar sig. . .Ja korten blev ju inte så bra i alla fall ...

Bad på Lugnet

Idag var jag ju på Lugnet med Narin och badade :P Det var kul och sjukt skönt att Basta :P Hade hårinpackning i håret och bara låg där och njöt. . . Narin tog några kort på mig och henne :P




Filmen från gårdagen :D

Bilder från gårdagen :D Var ju på bio och tittade på Mission Impossible Ghost Protocol. Filmen var grymt bra :D 

 


Skön dag idag :D

Hej, gårdagen vart inte som planerad. . Blev bio med Narin senare lite bråk :/ Tråkigt men sant!
Men allt har löst sig nu, det är bra att man kan prata med varandra i alla fall :) Nu blir det Lugnet och bada sen hem och bara chilla . BASTU!!!

RSS 2.0