< melina -

Love me or don't love me

Precis saker är inte som dom ser ut, det är något jag har lärt mig under min långa resa från barn till ungdom!
Allt kan förändras på en sekund och man kan inte göra något åt saken, men då är det bara att bita ihop och tänka på dom positiva sakerna ;) Allt kan hända när man lever :D Det är just det som är det underbara med livet, visst gör man misstag men alla måste göra det någon gång annars lär man sig aldrig! Allt blir som man själv vill att det ska bli och man ska aldrig skylla på någon annan. Att vara ärlig och lyssna på människor gör att man kommer långt här i livet, och det fick jag lära mig nyligen. 
     
         
         

Kvällen har varit lång men underbart rolig :D Godnatt till er alla <3


Allt är inte som det ser ut !

Sitter just nu och väntar på att bussen ska gå och Narin hoppar och dansar i hallen xD Jag vill uuuuuut!!!

;)

Sitter och väntar på att Narin ska komma hem till mig :P Blir att dra hem till Micke och Martin idag :) Ska bara ta något att äta och sen sparka igång benen och åka iväg :)

Måndag :)

Sitter just nu och lyssnar på musik och föröker att få mig lite mer pigg :P Ska nog snart ta och lägga i hårinpackning i håret och sen måla naglarna det är vad jag gör när jag är ensamn hemma en måndag.


Lyssnar på den här låten just nu :P

Kaffe hos grabbarna!!

hejhej, har nyss tittat på en film och ska snart ta och sova :) Kvällen blev inte som planerat :P Narin ska upp klockan 6.00 på morgonen så vi bestämde oss för att dra hem till The boys :P Blev film och en massa kaffe xD

Ett långt skönt bad :D

Hej sitter här med blött hår och ska snart ta och klä på mig lite ordentliga kläder :P Tog ett sjukt sköönt bad och känner mig helt avslappnad :D  Ikväll blir det att vara med Narin och kanske några fler som jag känner :P Tjej kväll :D

Sportlov :D

Nu är det sportlov :D Ska träna och ha det sköj hela veckan :P Känner för en ledig vecka efter att ha pluggat matte hela den här veckan :P


I wonder

Tittade nyss till min kompis blogg och såg en massa bilder som inte såg ut som henne :/ Jag har börjat fundera lite över vad som händer här? Är det jag som är efter eller har jag vuxit?!!
Något är det och jag kommer fundera på det. . . Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja. . Blir svenska sen matte efter maten :) Ska ha en utställning med all matte arbete hela klassen har gjort under veckan :) Det ska väl bli kul xD


Film kväll med familjen :D

Nu sitter man här ensam hemma och tittar på tv i vardagsrummet :P

 Ska nog ta och lägga mig om ca en timme så jag orkar gå upp i morgon. . . Idag har det varit en film kväll med familjen, det var länge sedan kan jag säga.
Blev Tintin och Puss In Boots :D


           
                          
Båda filmerna var bra tyckte jag :D

Frukter på topp :D

Hej, sitter just nu och är klar med mitt matte arbete :D Ska snart äta lite frukt och invänta tiden (a) Nej men får nog ta och jobba lite mer matte under tiden. . .


Skolan

Hej, nu sitter jag här i skolan igen och ska snart börja plugga lite matte :) Men först blir det att chilla lite i fem min :P Lyssna på musik och dricka kaffe ;)
Idag när jag vaknade var jag seg. . Hade lite ont i magen men jag tänkte att det går över, och ja jag hade rätt :D Igår kväll kunde jag knappt sova för att det gjorde ont :/


Matte hela veckan

Sitter nu i klassrummet med min klass och en till klass :) Är projekt vecka hela veckan. . Blir alltså Geometri hela veckan. . KUL !! Senare idag ska vi redovisa våra danser på idrotten :O Läskigt, hoppas att det går bra.

Hejsan Sundborn :)

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker. . Jag stör mig på när någon använder ord och uttryck som dom inte förstår. Ta till exempel min syster Jennie, hon använder "Hora" i varje mening hon säger här hemma. . . Då kan man inte ha så mycket i skallen säger jag bara. . Sitter just nu och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig. Ska vara hos honom det här veckan. Hejsan Sundborn :)

Mega Röven!

Livet leker och jag är sjukt seeg. .  blev en kväll hemma igår med Narin och Terese. . . När klockan var tolv drog dom hem och jag tittade på en film sen blev det att sova. Så kvällen blev inte precis som planerad men trevligt hade jag ändå :)
haha det här är något jag och min syster gör när man har tråkigt xD

Pluggar på en fredag :O Nu går väl världen under!!

Sitter just nu med världens huvudvärk efter att ha pluggat hela eftermiddagen. . Hoppas att mamma kommer hem från affären snart så jag kan börja laga mat, sviin hungrig. . Äter ju lunch klockan 11.00 varje dag och det känns lite tidigt ibland :O Så i alla fall är barnvakt och hjälper madde med sina läxor nu. Mitt huvud kommer aldrig att få vila :/

Stark dipp :D

Nu blir det ta det lugnt och äta grönsaker med chilli dipp :D Något Narin gjorde förut hemma hos mig, det var sjukt gott om man gillar starka saker ;) Plus nyttigt :D 

Blir plugga och en massa privat ekonomi.

Sitter och pluggar en massa matte plus kemi. . Skulle ha haft Kemi prov i morgon men det blev uppskutet. men jag kände för att plugga lite ändå. Ska snart ta och skriva på sam uppgiften. Ska ha en redovisning om privat ekonomi i morgon :) Så ja det är min kväll plugg plugg och mer plugg. Tog en liten rast så jag tänkte att jag kunde ta och blogga lite :) Haha sitter med två datorer och pluggar plus chattar med min kompis Malin.
Var jätte länge sedan vi träffades, Hoppas jag får se henne vecka 10 :D

Bilen min grupp köpte på privat ekonomin ;)

Svenska lektion

Hej svenska lektion och funderar seriöst över vad jag ska göra. . . har läst klart allt och nu då? Det blev bloggen xD


Godnatt ♥♥

Snart är denna kärleksfulla dag över och allt kommer bli "som vanligt" igen. . . Hela denna dag har handlat om att vara kärleksfull och omtänksam mot andra men egentligen så är det bara en massa lovanden och måsten som bryts. . Statestiken visar att det är mer människor som blir sårade på alla hjärtansdag än glada. . . Varför ska det precis vara så, jo för att folk precis gör just det LOVAR. . . Dom lovar en massa saker som inte kan hållas och skäms sedan för det . . . Jag tycker att i ett förhållande ska man inte lova en massa. . det är bättre att se vad som händer och ta det steg för steg. Men hela saken med alla hjärtansdag är ju att försöka komma närmare någon. Jag tycker om alla hjärtansdag, Men inte för att man måste vara kärleks full och glad ( inte för att jag inte är det ) jag gilla helt enkelt alla hjärtan och söta saker. . .
Nu blir det att sova Godnatt ♥♥


ALLA HJÄRTANS DAG !!

Nu sitter men här hemma hos mig med Narin och ska snart börja med att ha världens tjej kväll!! Är ju alla HJÄRTANSDAG och VI TVÅ ÄR ENSAMA :) Blir nog film, ansiktsmask och massa massa GODIS :) Jag tror det blir en lyckad kväll ändå :) Kanske inte har PMS i morgon ;)






Godmorgon

Godmorgon alla, snart ska jag ta och gå till bussen men bestämde mig för att sitta vid datorn en liten stund först ;)

Godmorgon/eftermiddag

Vaknade för en timme sedan och är helt slut. . . Blev en sen kväll/natt/morgon igår !!
Gick och la mig klockan 05.30 och det var kanske inte det bästa att göra xD
Nu blir det nog något att äta, senare packa för hem vägen till mamma.


En blid från gårdagen :)

Haha Blir Dart idag :)

Om sju minuter blir det att åka ner till falun och kasta dart. Kommer nog bli kul.



haha och så här kan det se ut efter att jag och Narin har varit där ;)

Fredag

Ligger här i sängen och lyssnar på musik medans Narin ligger och sover på golvet. . . Vet inte vad som händer idag, om det blir att bara vara hemma och chilla eller om det blir att åka ner till stan. Ja vi hittar nog på något, klockan är inte så mycket!


Fysik, sen hem och plugga!

Ja bara 25 minuter kvar på lektionen, Drygt att man måste sluta klockan 16.00 varje torsdag :/ Men men. . . Idag blir det hem och plugga. Fick reda på att det är prov på kemi nästa vecka så jag ska ta tag i det. Går dagen var tröttsam. . Jag vet sjukt trött hela dagen igår. Men det var rätt chill ändå för det blev film kväll hemma hos Niklas. Nu är rasten över och ska fortsätta med fysiken.



Fixade lite med en bild :P


Slut på biologin!

Sitter på biologin med en sjukt trött klass. . . Alla är helt tysta och och sover på bordet!!! Själv sitter jag och letar efter några svar på 6 frågor som vi fick. . 

1         Vad är ett antikodon och var hittar man det?

2         Vad är en tripplett när man pratar om DNA och RNA?

3         Beskriv hur ribosomen fungerar!

4         Hur många olika trippletter finns det? Varför så många när det bara finns 20 aminosyror.

5         Vilken tripplett kodar för start och vilken aminosyra motsvarar det?

6         Vilka tripletter kodar för stopp?

Det här är lite av vad jag håller på med i skolan :) Inte så svårt. bara att leta på internet ;)


klippt sig plus lite SEX

Hemma hos pappa nu och sitter vid tven med min nya frilla ;) Haha blev inte så kort som jag trodde. Men ja hon klippte bort minst 7 cm från håret. Men jag vart nöjd :D Det var så slitet innan så jag var bara glad att det försvann. Jag köpte ett par byxor också plus hårinpackning. Satt och tänkte på att det är snart alla hjärtansdag :O Såg att dom hade börjat med något i skolan som handlade om det. . Haha såg lappen som satt på toaletten för att det stod SEX med stora bokstäver. . . he. he.


Så här vart håret :P


           
                      
                  
BILDER PÅ VAD JAG KÖPTE IDAG :)


Blev ett par vanliga svarta byxor. . mina andra gick sönder :O

klippas :)

Nu sitter man här i skolan och väntar på att spanskan ska börja. . Har köpt ett par nya byxor och ska gå och klippa mig ikväll runt fem :) Blir bara att toppa håret lite, Tycker det behövs efter sju månader :O Rädd att det bli väldigt kort bara :/ Mitt hår är rätt slitet. . .


ska hem till mamma snart :)

Sitter här hemma hos mamma och väntar på att pappa ska komma och hämta mig :) Gårdagen vart sjukt kul, Blev att bjuda hem en massa människor och ha det trevligt. Narin sov över. Idag har det blivit besök av min moster som kom och visade upp sin lilla nya bebis Gry :P
Blev en Melina och Narin kväll :)
Lilla Gry :)

smisk smisk :)

Sitter just nu med Narin hemma hos Niklas och Joseph :P Tittar på film och äter kyckling. . . Det är vad livet handlar om här hemma xD

Zzzz

Sitter just nu och redigerar några bilder på datorn medans jag väntar på att min skjuts ska komma ;)
Blev en sovar jag idag. . . Har bara legat i soffan hela dagen och sovit. . trööökigt!

Vaken :)

Nu är det en ny dag och det är dags att göra lite frukost, Tänkte mig att jag skulle lyxa till det lite idag :D
Senare blir det nog att dra ner till stan, eller så kanske jag ringer någon. Jag vet faktiskt inte idag. . .

Aftermath: Population Zero

Har nyss tittat klart på någon film som hette Aftermath: Population Zero
Den var rätt intressant efter som att den handlade om att ifall vi människor skulle försvinna från jorden. Dom förklarade hur världen skulle bli och hur djuren skulle utvecklas :P
Lite kul eftersom att jag nyss har hållt på med det här på biologin :)
London efter 150 år.
New York efter 200 år.

Paris efter 200 år.

Alla båtar och skäpp efter 45 år.
det här är bilder tagna från filmen :)



Curling idag :)

Sitter just nu hemma och har precis ätit sjukt god mat (som jag lagade) ;) Blir att titta på film ikväll och bara sitta och chilla. ÄTA Ben And Jerry's  :D 
Sitter just nu och tittar på hamstrarna jag har hemma :) Dom är sjukt dryga på natten men på dagen kan dom vara rätt "roliga" att titta på. . . Men gud vad dom skitar ner säger jag bara :O Hade fridluftsdag idag. Blev att spela Curling med några från klassen :) Mitt lag förlorade, vi försökte med allt Fuska, bara tro att vi kunde vinna, fuska lite mer, till slut blev det att vi gav upp xD

RSS 2.0