< melina -

Gårdagen!

Hejsan gårdagen var jätte kul :P Simon, Séan och sofia var hemma hos mig och vi hade en dart/film/poker kväll :P Blev en massa skratt och konstigheter !!! Nu så sitter jag här nyklippt och ska börja plugga fysik! Hittills går det inte så bra (a). Jag lägger upp bilder senare!

min dag!

Så här har min dag varit! Blev vänta på att lektionen skulle börja i en och en halv timme. Sen så hade jag lunch sen så slutade jag. Dock så stannade jag kvar i skolan för att jag hade ett samtal med min lärare under eftermiddagen. Fast det var rätt chill ändå ;) Hehe blev lite sång och annat skoj med killarna ! Sen blev det ta bussen hem. Så nu sitter jag här och har nyss ätit :D  Lyssnar på musik och ser om det är några roliga människor på fb !
 
 

Godnatt

Nu blir det chatta lite med vännerna sen borsta tänderna och gå och lägga mig. Orkar snart inte vara uppe längre. Hoppas morgondagen blir underbar ! Godnatt

MIna bilder från spelen!

Tjena idag försov man sig och kom 30 min försent till lektionen :/ Men det gick bra ändå. MIssade inte så mycket! Annars har dagen varit rätt chill :D Har haft as kul och garvat åt vad killarna har tänkt att göra under den så kallade nobelmiddagen nu i vinter. De tänker ställa upp och framföra en sak men jag tänker nog inte berätta vad det är än hehe ;) Annars har jag bara varit hemma hos Håkan och druckit lite kaffe. Så nu sitter jag här och ska snart titta på ett avsnitt av Sinbad och sen sova!
 
 
HÄR ÄR LITE BILDER SOM JAG HAR TAGIT FRÅN STOCKHOLM. '
 
Saga och Fanny efter lunchen under onsdagen!
Haha alla slutkörda efter mikael elias spelen x)
En närbild på ansiktsmålningarna vi hade ! Det var jag som målade de flesta. Dock så hade jag inte så mycket tid på mig så de blev lite slarviga. Men det fick duga :P
Under festen man var på!
Hahaha!
Alla hade sjukt kul. Det här var mot slutet när fötterna ömmade och man ville dra hem.
En bild på DJ hångel x)
Simon och Fanny under fredagen. Vi stannade och fikade innan tåget skulle gå!

I stockholm!

Hejsan nu är man hemma från Mikael Elias spelen :P Har varit sjukt kul nere i Stockholm fast man inte fick så mycket sömn! Blev Stockholms Univeritet och KTH. Tyckte KTH hade en underbar skola och deras rundtur va rolig, plus man fick med sig en goodiebag ;) Stockholmska var en fin skola och de hade massa intressanta linjer. Dock var rundturen tråkig och bara rent av jobbig :/ Senare mot torsdagen var det ju Mikael Elias spelen ! Ja vi gjorde vårat bästa men ändå så fick vi inga priser :/ Men men det var roligt i alla fall. Senare mot kvällen vart det Disco. DJ Hångel var där och Eric Amarillo plus ett antal hundra Mikael Elias elever ! Så det var sjukt kul, haha fast det blev lite krongligt mot slutet när det var jag och ca 7 st till som skulle ta oss till sollentuna klockan 24.00 x) Blev ett antal byten med tåg och annat men vi klarade det. Kom hem till skolan 00.40. Så nu sitter jag här hemma igen ont i hela kroppen med påsar under ögonen !
 
Bilder tagna av lärarna på Mikael Elias.
 
På stockholms Universitet!
KTH!
Under Mikael Elias spelen ! :P
 
PS: Kommer lite bilder som jag har tagit senare ;)
 

Lite små prat :D

Nu väntar jag på att Jennie ska komma och hämta mig så jag kan fortsätta packa klart! Har alla saker hemma hos pappa... Sitter och tittar ut och tänker på hur mörkt det har blivit ute :O Snart blir det väl att köra på vinterkläder. Satt och tittade på några snygga skor jag kan tänka mig att köpa :D Eftersom det är så mörkt ute så fick jag höra av Jennie nyss att en av hennes arbetskamrater hade gått vilse i skogen :O Haha det påminner mig om nattorienteringen man hade i nian.
Snart blir det skolfoto och den här gången ska jag vara med på bilden! 

Stockholm i morgon :)

Sitter här och har nyss packat lite till Stockholms resan. Imorgon ska jag upp klockan kvart i fem för att tåget till Stockholm går 6.11 :) Blir Stockholms universitet och KTH universitet under onsdagen. På torsdag blir det teoretiska spelen. Jag ska hoppa längdhopp, höjdhopp och stylt stafett. Hoppas det går bra :O Sen blir det fest och efter det åker man hem på fredag! :) Kommer nog lägga upp lite bilder på både facebook och bloggen.

Min helg :-)

Hela helgen blev inte som planerat. I fredags blev det dart... Har sjukt ont i armen xD Idag skulle det ha blivit fest men nepp. Stanade hemma och tittade på två filmer och nu ska jag nog ta och lägga mig. Godnatt

Tid??

Här sitter man och kollar igenom en massa gamla bilder.. Snacka om att tider förändras! Vissa saker saknar man och andra ångrar man. Men det är så det är med livet. Alltid så händer det något nytt fast det kan ta tid. Det är bara att vänta och se vart livet tar en eller hur? Fast för mig just nu så kan jag säga att jag står rätt stilla i en liten rutin. Men det är vad som händer när skolan börjar. Man har inte så mycket fritid att göra saker på. Det gör att man står still! Så idag har jag bestämt mig att alltid göra något nytt varje dag (eller i alla fall försöka).
 
 

Morgondagen!

Sitter här och har precis tagit ett långt bad. Morgondagen blir nog som en vanlig onsdag. Ska åka hem till pappa och vara där. Nu blir det att kolla lite på en historia uppgift jag har tills i morgon. Sen ska jag försöka sova. Ska upp tidigt i morgon. :)

Gårdagen...

Blir en helt vanlig söndag för mig idag! Blir mat, plugga se på film. Alltid lika mysigt :) Gårdagen vart hur tråkig som helst! Stod ute i kylan i två och en halv timme utan att göra något. . . Tog bussen hem så fort jag kunde.

Move On

 
Sitter och lyssnar på den här medans jag väntar på att jag ska cykla iväg. :) 

Corpse bride

På tal om sminkningar så gjorde jag en maskerad sminkning på mig själv. Skulle föreställa Corpse Bride
Nästa gång gör jag näsborrarna mindre :) 

PÅ G !

Idag så fyller underbara Amalia år så det blir snart ut och fira henne :) Har precis lockat håret och sminkat mig så nu är man på G !
 

Bara en vanlig kväll.

Hejsan, här sitter man igen och dricker varm choklad och målar naglarna röda ! Alltid lika kul ... Har pluggat lite matte men har tröttnat på det nu så jag tänkte ta och titta på en film. Men först surfa lite och lyssna på musik. Jag lyssnar på en låt som verkligen satt sig i mitt huvud !

Alltid Gott med Thé !!

Ha i thét i ett kaffe filter (jag hittade inte thé silen) 
Ha i vatten! 
Så har du thé.. Jag brukar dock ha i både socker och mjölk i mitt thé. Tycker det blir godare då. 
Nu tänker ni säkert " vem vet inte hur man gör thé??" Dock så kanske det finns någon ensamvarg där ute som inte har en aning om hur man gör! Då kan det vara bra med bilder ;) 
NU är i alla fall mitt thé klart! Tror aldrig jag har laggt till thé så här många gånger i ett inlägg xD 
 
 

fisig

alltid skönt att ligga i soffan och titta på tv. Ska göra lite te senare. Men det blir efter serien jag tittar på. Just nu blir det fortsätta att lyssna på syrran när hon ligger och fiser.

Förbereder mig!

Haha igår fick min lilla syster madde vara min smik model. Ville se om jag fortfarade kunde sminka. Är ju Halloween om någon månad bara. Planerade lite inför en tunering vi kommer ha i skolan. Alla ska vara utklädda för att det är så nära Halloween. Så i år blir det Tim burton tema på hela skitet ;) Haha har redan planerat lite hur folk ska se ut och så. Men dock måste jag ta upp dom sakerna med klassen först ! 
 
Inspiration bilder !!!
 
Sally!
 Jack! 
Edward! 

Så här vart det när jag försökte sminka min lilla syster .. Dock hade jag bara ögonskuggor att jobba med så det vart inte som jag hade önskat. Men det ska vi ändra på ! Blir att köpa lite Teatersmink till Halloween! 

Bilder från Granny 2012 !

Sitter här vid datorn igen och skriver. Har precis pluggat matte och ska snart göra det igen. Men tänkte lägga upp lite bilder från granny innan jag gör det :) 
Jag och Molly hemma hos henne. 
Amalia hemma hos Molly :) 
 
Tjejerna inne på granny området :D 
Alla hade sjukt kul!! :D 

Bara jag som är hungrig?

Tjena, nyvaken och pigg sitter jag här vid datorn och funderar på vad man ska äta för lunch. Det har kommit upp en massa förslag som engelsk frukost, spagetti och köttförsås, köttsoppa. Men ändå så har det inte hänt något än x)
Idag är det ju granny och jag antar att det flesta ska gå dit. Fick också höra att det var en stor marknade vid Lugnet sportcentrum idag. Undrade om man kanske skulle dra dit en stund med familjen innan man tar och skuttar in på granny?! Det blir i alla fall planerat att vara hemma hos Molly innan vi drar ner till festivalen. Så den här dagen blir nog kul :P Kommer nog lägga upp lite bilder i morgon/ikväll om jag fattar hur man göra :P

RSS 2.0