< melina -

Bytt rum idag!

Idag har det varit en jag och simon dag :D Blev spel, mat och typ sooooovaaaa!!! x) JO har också bytt rum nu. . . Familjen var så himla triggade på att det måste ske nu och inte senare så jag fick lov att ta bort alla mina åsikter och känslor och bara följa med strömmen så att säga! Eftersom Jennie är gravid så ansåg hon att det skulle vara bättre att byta rum med mig för att min rum är "mycket" större.. Var rätt pisst från början och ville inte byta rum..Inte för att det var något fel på hennes rum utan för att de bara bestämt att det här ska göras utan att prata med mig först! 
Känner att jag också vill vara lite delaktig i saker som händer och sker i familjen! Men jaa rummet jag fick blev inte dåligt och ska jag vara ärlig så trivs jag bättre i det rummet jag har nu än det förra! 
 
Mitt nya rum! 
Jag ikväll! 
 
Blir att måla naglarna nu och sen titta på film! 
 

Film kvällen igår!

Hejsan igår vart det film kväll här hos mig..Tänkte att det kan vara kul att glömma allt här hemma och ha lite normalt umgänge här för en gång skull !! ;)  Vi kollade på Insidious och Bad teacher :P Haha vart en massa roligheter, skoj och skratt.. Plus för mig vart det nog lite för mycket godis tror jag x) Tog en en massa bilder! 
 
Jossan och Emil slåss smat som saga försöker knäppa upp knapparna! 
 
En fin bild från Insidious filmen !
 
Som saga vart rädd för !
Fin bild på Fanny, Sofia och saga ! 
 
Så klart måste man ta med någon mongo bild ;) 
 

ALLA dog efter ett tag! 
 
Här har vi alla snyggingar! Fanny go's Demon! Simon go's Swag! Sofia go's jag vet ej vad, och saga hon gömmer sig bara! 
 
 
 
 
 
 

Alltid !

Tjenare.. Det blir rent av myskväll i kväll... Bara vara hemma och inte göra ett skit! Men blir film och godis i alla fall :D Alltid något. Nu ska jag och brorsan dansa till The Pussycat Dolls ;) Byebye 
Gamal bild men båda är lika sjuka ;) 

God förmiddag!

NU när man har skrivit allvarliga saker tänkte jag skriva lite hur jag ska spendera denna dag ;) Idag blir det kanske film kväll hemma hos Fanny. Ska snacka med henne snart och sen se om det finns några fler som vill hänga på. Det kommer nog bli hur kul som helst! Så precis att mitt buss kort är borta :/ Kommer alltså bli att spendera en hel del pengar på buss detta lov :( Känns jobbigt men om man vill ta sig någonstans måste det göras! Får skippa att köpa något annat jag behöver! Men men.. Får se om jag hittar det. 
 
Morgon bild ;) Alltid lika bra..

Jag står ut !

Haha hej nu är man hemma efter att ha varit hos Simon. Såg att ingen var här hemma så ska väl försöka få tag på någon i familjen och höra vart de har tagit vägen ;) Som jag skrev igår hade min lilla syster gått in på min blogg och tagit bort allt som jag skrev om hur jag kände och tyckte om situationen här hemma. Som sagt så handlar det ju inte bara om henne.. Det spelar ingen roll hur mycket hon tror det. Jag kan säga att både jag och hon har olika tanke sett. Men det är ju ganska förståligt på grund av att jag är två år äldre. Jag klandrar inte henne för att hon vill skaffa ett barn. Visst hon kommer att förlora sin ungdom och hela hennes liv kommer att förändras. Men det är hennes val. Då tycker jag också att hon ska förstå att det kommer bli konsekvenser och att det finns folk som lider av detta. Det som stör mig mest är att jag rent av har blivit bort bytt i denna familj. Eftersom att jag är den som är äldre så antar de att jag kan ta hand om mig själv. De har rätt! Jag kan ta hand om mig själv.. Men det betyder inte att jag tar emot all skit som finns! Jag vill helt ärligt bara att saker ska bli som de var förr.. Men jag vet att så kommer det inte bli igen! :) 

Varför logga in på min blogg?

Såg precis att min syster gått in på min blogg och tagit bort mina tankar och känslor om hela den här situationen hemma... Tycker det är lågt att jag inte får uttrycka mina känslor utan att det alltid ska bli problem!!! Bara för att mina tankar är negativa mot den här graviditeten och inte passar min systers tänkande. Får man bli mer egoistisk? Ja du jag vet inte...

blir bio ikväll !

Nu står man här på stan och väntar på att Simon ska komma så vi kan dra och se Paranormal activity 4 . Får hoppas den är bra ;-)

Collecting Sunlight !

Här är till er som känner er lite nere ! Låten är rätt upp piggande :D !! 
 
 

Godmorgon

Godmorgon alla! Tittade nyss ut genom fönstret och såg att marken var täckt av snö. Nu är det officiellt vinter enligt mig... Hösten är förbi och kylan sveper in en än gång över landet! Burr vad kallt säger jag. Åh jag som ska ta mig ner till stan och möta Simon. Hur ska detta gå i den här kylan ! 
Ne men så klart det ska gå. Har ju busskort ;) 

En slappar dag hemma hos mig..

Hej idag har jag haft Simon hemma hela dagen :D Blev inte så mycket förutom slappa och se på film. Imorgon blir det dock annorlunda för då ska vi ner på stan och äta Sushi MUMS !! Sen får man se vad som händer mot kvällen. Men jag kände för att sammla ihop lite trevliga människor och umgås ;) Får se vad som händer :P 
 
BILDER FRÅN IDAG! 
 
Hehe jaa vad säger man...  
Bara för att han såg så bra ut i schalen!! ;) 
 

Dagen !

Nu är man hemma och har duschat och känner sig fin och ren igen efter dagens event. . . Blev en hel del jobb men vi lyckades få ihop det till slut med smink och allt :D Sitter i alla fall just nu och väntar på att Simon ska komma hem till mig. Plus pratar med Sofia på skype om att jag vill se 

Paranormal activity 4 !!!!

Här är i alla fall bilder från dagen. 
 

SMINK= Blod

Vaknade med rent av blod på händerna !!! Nej men känns som att jag har blod överallt nu när det är zombie dags ! ;)
Det var ett tag sedan jag vaknade 6.30 men inga problem med det nej! NU har jag packat ihop mitt smink och ska snart ta och bege mig mot bussen ! Kommer nog en massa bilder senare ;)

Godnatt !

Tjena nu sitter man här efter att ha snackar med Sofia och Simon i Skype :P Haha jag och Sofia dansade lite i kameran xD
Ska upp tidigt i morgon för att jag Fanny och Beyda ska hem till Oskar och fixa allt med smink och annat.. Ska vara vid Lugnet hela dagen. Sen mot kvällen blir det att umgås med Simon :D Skriver mer i morgon Godnatt !

Godmorgon

Idag är det en sådan här chill morgon när det känns som att man har hur mycket tid som helst!! Ska snart äta frukost sen blir det fixa sig. SÅ Godmorgon everybody !!

Så här ska man se ut !

Hejsan nu har man varit och köpt en massa smink tills på onsdag :D Blev blod, latex, svampar, ljus foundation och penslar. 
Det här kommer bli as bra. Gjorde en test runda men använde inte sakerna vi köpte idag. Tog en massa shit jag hade hemma. Men det blev bra ändå :D 
 

Godnatt :)

Nu säger jag godnatt för mig. I morgon blir det att köpa Halloween smink med Fanny till onsdagen  :P
Hade tänkt lite så här. men med MYCKET mer blod ;) 

Här är lite nya bilder ;)

Hejsan som sagt har jag inte haft lust att blogga på en bra tag. Det har varit lite jobbigt hit och dit med en massa skola och annat. Så jag har inte tagit mig tiden att skriva ett inlägg. Men jaa tänkte lägga upp lite bilder för att visa vad jag har gjort :D 
 
 Var på klassfoto dagen ;) blev en hel del bilder :P 
Hehe :D
Jag och Kheyda !
Haha en gång Fjortis alltid fjortis eller vad säger ni? Hehe neej men jaa blev en sådan här pose också x) 
En bild på Simon bara för att :D Hoppas han inte dör nu!!! ;) 
Jo jag var The Ring tjejen ett tag hemma hos Simon.. Hehe saknar bara svart hår ! 
 

Plugg är roligt!

Sitter och skriver biologi plus lyssnar på mina favo låtar ;) Har som sagt jätte kul !!! Eller??

Min helg !

Den här helgen har varit as kul :D Först blev det hem till Simon och kolla på film. Sen på Lördagen så drog jag Sofia Simon och Oskar till Borlänge och kollade på Ted :D Nu så sitter jag här hemma vid datorn och ska börja skriva klart biologin (annars får väl Jasmine damp på mig ;P ). 
 
Haha Simon köpte en Bröd med räksallad bara för att vi skulle kunna sitta inne. 
Mums? 

Bio !

Tjena nu är man hemma hos mamma. Ska ner till Borlänge med Oskar,Simon och Sofia idag. Vi ska titta på Ted! Hoppas den är bra :D

Godnatt

Hej nu ligger man här i sängen och ska försöka sova :-) Dagen har varit hel flum.. blev skolfoto och sen plugga hemma hos Simon. Skolfotot blev bra tror jag :-D Blev en massa bilder idag dock var det Kheyda som tog bilderna så ska snacka med henne i morgon. Godnatt alla!!

RSS 2.0