< melina -

Tonight

Sitter just ni i skolan men Fanny, Tobbe och David. . . Väntar på att bussen ska komma, och medans jag väntar blir det lite kulig musik :D


Hemma igen :)

Nu sitter jag hemma igen och ska bara lata mig. Blir att äta sweete och titta på film :D


orkade inte rotera bilden ;)


Hemma hos Kurderna ;)

Hej sitter här med Beyda och Kheyda och dö skrattar åt att det är fredag och att vi inte har något jävla liv :O
Sitter här i sängen och bara glor på en skärm. . .
Ja jag har i alla fall TVÅ kompisar ikväll :) Men ska snart dra hem om någon timme för att jag inte har så mycket annat att göra plus jag orkar inte sova borta ikväll. . .  SOO BYEBYE !!
            
             

              


Morgon Fredag alltid trött!!

Har nyss varit på Focus och fikat, och nu sitter man här i skolan och deppar med Usama xD
Haha nej men är sjukt trött och vill bara sooooova!!! ´

Hittade några bilder från i våras/sommras :P Var på Dop!





Dart

Det snöar för fullt ute och jag sitter i skolan och övar lite spanska :) Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Började med att jag drog hem till Narin sen slutade det med att jag hamnade på Kings Arms och spelade dart med pappa. Haha kom till kvart final sen så förlorade jag. . . Men jaja det är bra för en amatör i alla fall ;)

Hann inte med frukosten idag så det blev en kopp kaffe i stället. . Dagen idag kommer nog bli sig lik som alla andra torsdagar. Om inte något speciellt händer :D Man kan ju alltid hoppas!


Ja snart där

Nu är det skola och jag sitter på Biologin med en kopp kaffe och en dator ;) Vi pratar om celler idag. Just nu om Eukaryota Celler. 

Dagen idag blir att åka hem till mamma och vara barnvakt ett tag sen så ska jag hem till Niklas.
Ska se om jag hinner med att träna idag. . . Jag hoppas det i alla fall :D



Godnatt !!

Nu blir det att träna lite sen titta på en film efter det SOOOOVA :D

Har gjort den ny design :P Den ska nog synas snart hoppas jag ;)


En liten blick utav designen ;)


Inte tänker. . .

Sitter just nu vid datorn och skriver klart min sam uppgift som vi fick utav skolan. Har varit på bibblan hela dagen och pluggat, men den första timmen blev det bara att försöka fixa internet uppkoppling. . . Det slutade med att det var visst något fel på min dator och inte deras internet uppkoppling. . . Så typiskt!
Men det funkade ändå för att Beyda var ju med mig och hon fick internet :D Hur som helst så satt jag där ett bra tag innan jag drog hem. När jag väl var hemma så var det lite utav min otursdag :O Tappade tre glas i golvet så dom gick sönder. Senare så spilde jag ut ett stort glas dricka över hela bordet. . . Så går det när man inte tänker (brukar min pappa säga).


skolan

hejhej, nu sitter man här i skolan och ska snart ha idrott! haha är sjukt trött efter gårdagen. Det var en massa kineser som firade sitt nyår igår, lät som fan när man skulle sova :O
Jaja, nu sitter man här i alla fall ;)

Bilder från i lördags!






Vill ha sommar !

Är det bara jag som blir vrål hungrig efter skolan :O ?? Jag funderar alltid på mat efter skolan, känns just nu som att jag hungrar ihjäl. . . Jaja blir väl att ta en macka lite senare. Tog bort det stora plåstret på armen idag efter att ha tagit den där p-staven. Har ett stort rött hål just nu i armen :O Det ser jätte läskigt ut, så jag lindade om armen med en linda och nu så ser det mycket bättre ut ;)
Såg nyss bilder från min semester 2010 :/ vill så gärna åka tillbaka dit och bara ha det skööönt. . Men det får vänta tills sommaren!



hihihi

Haha, har nyss spelat upp en teater för klassen ;) Jag hade världens största bröst. .  he he kändes lite pinsamt ett tag faktiskt!


Jaja här din gris ;)

Nu sitter jag här i skolan och har samhällskunskap. Håller på att skriva en Motion/Medborgarförslag. Det jag skriver om är bussarna i Sundborn. Jag hoppas det blir bra.
När jag kommer hem i dag ska jag skriva lite på en svenska uppgift som jag måste göra klart :) Sen efter det ska jag ta en låååång dusch :D Såå skönt!!


P-stav

Nu är det matte lektion, sitter och lyssnar på en redovisning om saker man redan kan. . . Fy vad ont i armen jag har :O Trodde inte att det skulle göra så ont. När dom satt in staven gjorde det inte så ont men det är nu det börjar ömma. . . har ett plast plåster ovanpå och det är fullt med blod :O Men jag har som en binda runt det så det är okej.
 


Lång morgon :)

Hejhej, nu är det "morgon" men för mig känns det som lunch tid. . Gick upp klockan 6.00 idag och var vid stan till klockan 8.00. Hade tid hos doktorn, skulle sätta i en P-stav. Sen har jag varit i skolan, sen till mamma och nu är jag i skolan igen. Ska snart gå till Apoteket för att hämta den där staven och sen till doktorn igen :/ Nej gud vilken lång morgon... Haha tog en fika på Fokus också. Glömde ju att äta frukost ( som vanligt ) så det blev en macka och lite juice där i stället. Men jag tänkte precis på att jag äter lunch klockan 11.00 här i skolan så jag kommer ju inte precis vara så hungrig. Får väl ta med, antar jag.


Har inte bloggat på länge

Såg precis att jag inte har skrivit på ett tag, tyckte att det var tid att göra det nu! Helgen för mig har varit som vanligt, alltså kul ;) Blev att vara med Narin, Joseph och Niklas under både Fredag och Lördag. Sen idag så har jag haft ett väldigt sent julfirande men min pappas sambos (Jennie) familj. Det blev julmat och öppna en massa paket som man gör på "julafton". Tittade nyss på en massa kort som jag tagit under lovet tyckte att några skulle kunna få åka upp på bloggen ;)

Under lovet så tog jag och Narin några (Ego) bilder hemma hos henne så där runt klockan 4.00 på morgonen.
Narin gjorde en frisyr på mig. '
Så här såg den ut framifrån :P
en bild från samma kväll :P
Här är några bilder från när jag Terese och Narin var hemma hos Patrik.
Ja Narin gick runt och fotade hela kvällen. . .
Sen var jag och Narin på hennes mammas fest :)
dancing with the moonlight
hihi och här är en sista bild som säger allt just nu :D

Godnatt !

Matten börjar!

Nu sitter man här i skolan och är jätte trött IGEN!! Haha vill bara sova men kan inte. . . Ja men så är livet ibland. Måste bara börja lära mig att kunna sova bättre på nätterna. Idag så var jag här i skolan en en och en halv timme innan skolan började. . . Det första jag gjorde var att sätta mig ner i soffan och nästan sova. . .
Snart är det matte och jag ska börja jobba. 
                          
    

Skolan

Sitter just nu och väntar på att jag ska ha engelska om ca en timme eller så . . så nu blir det att sitta vid datorn och prata med kompisarna. Narin har varit med mig i skolan idag. . . haha jag drygar mig och tar en massa kort på folk ;)


Några minnen från 2011

HÄR ÄR NÅGRA BILDER FRÅN 2011 !!
Valborg 2011
skolbalen


Haft sjukt kul med Narin !




Roxnäs


Rix fm festivalen :)

Kamping med min förra klass :)

På sjön med Malin och hennes familj :)


Badminton tunering med klassen :)

Granny Go Street festivalen.
Julafton.
Och sen så kom nyår :)
Jag har haft ett underbart år och hoppas att det här året blir lika bra :D


Ja nu är det 2012!

Nu är det första Januari och jag spenderar dagen med Narin. . . Vi har bara tittat på tv idag och slöat! Jag ville ut för en stund sedan men då sa Narin att hon lika gärna kunde sova nu, så det blev inget. . . Men men, i alla fall Gårdagen var toppen, hade sjukt kul.
Började med att vi var hemma hos mamma och åt middag. Senare mot kvällen drog vi hem till Niklas och firade tolvslaget där :P

Narin och Joseph ;)


Ingen kommentar!

Niklas :P
Mot tolvslaget, blev champagne och raketer.



Blev att avsluta året med en skål :D
Nu är det 2012 !!







RSS 2.0