< melina -

Provade kläder från 80-talet

Hej nu ligger jag här i sängen och ska snart sova, som sagt så fyllde min lilla syster år idag. 11 år, vad stora alla blir! blev som sagt säga grattis till henne. I morgon (idag) så fyller min pappa år. De ska ju ha en stor fest för honom på fredag. Blir mat, dans, och annat skoj. Fick också höra att OM man ville kunde man klä sig i 70-80 tal. Lät rätt kul tycker jag ;) Får se vad det blir för min del, kanske ska prata med Simon om det också :P Men tror nog om jag känner mig själv rätt att det bara blir kavaj, byxor och något snyggt linne. Testade mycket 80-tals kläder.. Hittade också en grön klänning med 60 tals stuk. (tror det var 60 tal)  
 
 
 

Alla fyller år!!

Hejhej, nu skriver jag här igen ;) Kan ju börja med att säga att idag fyller min lilla syster Madde 11 år !! Så är hemma hos mamma nu för att säga grattis till henne. Min pappa fyller också år fast i morgon. Han blir 50 och det blir  stoooor fest på fredag ;) Kommer att träffa massa nya människor plus de man känner så klart ;) 
Kan skriva mer om det senare! Hade Historia prov idag.. Har ingen aning om hur det gick, men man får hoppas på det bästa !!! 
 
Här är några bilder från denna vecka! 
 
MÅNDAG!
Alla satt och skrattade i soffan efter att Séan började med den nack-lösa mannen x) 
 
TISDAG!
 
Blev att testa blog grupper ...
Och baka muffins :D 


 
 

Blir middag och bio på stan idag !!

Nu sitte man här och ska snart dra hem till moster. Ska senare mot kvällen titta på bio med mamma, Jennie och Lucas.. Blir Break Of Dawn part 2 . Hoppas den är bra :P Men först blir det middag på stan :D 
 

Blev lite bakning igår !!

LIte vaniljvisp till det :D 
Mums.. :D 

Engelskan !

Tjohoo! Alltid lika kul att vara i skolan när man har en skön klass som jag har :D Vart lite fina bilder på engelska lektionen idag kan jag säga ;) 
 
Usama som vanligt! 
Världens finaste Anton, med sitt vackra lång hår! 
 
Simon är alltid lika snygg, spelar ingen roll med eller utan peruk! 
Underbara Beyda! 
 
 
Nej men efter allt i skolan blev det att dra hem till simon och vara med honom lite. Fick reda på att Fysik prover blev inställt i morgon så det blir på onsdag nästa vecka.. Jobbigt, jag hade velat gjort det i morgon! 
 

"plugg" dag

Tjena, idag blev det att bryta mot normer plus plugga fysik med Fanny och Simon, och nu sitter man här ensam igen och ska snart sova ! 
 
Om ni inte vet vad bryta mot normer är då kan jag förklara för er vad vi gjorde.. Jo vi fick en uppgift av våran psykologi lärare att då bryta mot en norm, Som t.ex. gå före i kön eller ta något från någons kundvagn. Vi gjorde just det, tog något från en persons kundvagn xD Hahaha var jävligt pinsamt kan jag säga! 
 
LITE BILDER FRÅN IDAG!
 
'
Historia lektion! 
Bara för att vi var så snygga !!! x) 
 

Godnatt !

klar med Fysik plugg och tänkte ta och göra lite tea och sen bara fixa mig för sängen .. Godnatt gott folk !


Bra låt ;)

 
Blir att lyssna på den här låten för att försöka få ut allt annat ljud från min hjärna x) 

DÅRHUS HÄR HEMMA !

Alltid kul att komma hem till mamma och plugga..:( Visst det är alltid trevligt att vara här hemma om man inte vill ha det tyst eller ta det lugnt! Alla skriker och det är hej vilt överallt.. Nyss så trodde jag seriöst att jag bodde i ett DÅRHUS... Madde, mamma och gravid-syster SKRIKER på varandra framför mig när jag ska plugga.... Det roliga är att när man säger att alla ser ut som dårar, får man en massa ursäkter och sen springer de ifrån mig.. xD Kanske ett bra sätt att få ut folk från rummet?

Fysik plugg

Hejsan nu har man suttit och pluggat Fysik i några timmar.. Tror det får vara för i dag alltså! Har hunnit med att springa lite också så denna kväll/ dag har varit perfekt! Ska nu unna mig en lång stund i duschen sen lite serier.. Får hoppas att man sover bra efter det !
 

Min helg !

Hejhej. Just nu sitter jag här och tänkte skriva lite om vad som har hänt under den senaste veckan.. Har ju inte bloggat så mycket under helgen så att säga. :P I fredags blev det att vara med Simon. Senere mot lördagen träffade jag Malin , Fanny , Marre, Camilla , Fredrika och sen simon lite senare. Kan ju säga att det var länge sedan man hängde med tjejerna :P 
 
Bilder från helgen ! 
 
FREDAG
Jag och Simon i fredags på Ica ! 
 
LÖRDAG
Fanny! 
ä
Malin och Fanny prutt! 
Aldrig fel att vara fjortis igen ;)
 
 
 
 
 
 

SUBWAY

Tjena nu är dagen över jag jag sitter här hemma redo att plugga ;) Men först blir det lite chill vid datorn :P Har varit och ätit middag på Subway med Fanny, Anton och Usama :) Sjukt gott !!!
 
HAHA !!
Och här hade vi tröttisar :)
 

Scream !!

 
Lyssnar på den här låten just nu :D

Blir en pluggar kväll.

Idag blir red rent av bara en massa plugg.. ska plugga matte , engelska och fysik.. Blir nog ingen rolig kväll för mig.. :/ Men men får se fram emot helgen som kommer.. då har jag i alla fall en ledig dag ;)


Ätit frukost..

Tjenis sitter här i skolan just nu och pluggar lite.. Åt precis den efterlängtade "frukosten" blev en risefrutti och tea..
Men jaa jag dricker i alla fall ur en fin kopp. Jennie var snäll och köpte en kopp åt mig . Blev jätte glad över det. Äntligen kan jag dricka tea i skolan igen ! 
 
Jag idag. 
NYa koppen :D 

Sitter i skolan :)

Hej nu sitter man här i skolan och ska börja skriva på historian.. Jennie ska komma och hämta mig runt fem tiden. Ska hem till pappa idag :) Blir att vara där några dagar nu! Jag kan säga att jag inte har fått någon bra sömn de senaste nätterna :/ Hoppas det går bättre hemma hos pappa :D Haha fick också precis reda på att jag ska vara med i Lucia tåget som vi har här på min skola varje år.  Får hoppas det blir bra!! 
 
Jag idag !! Haha skolans toa bilder.. Kändes som att det var 2009 igen ;) 
 
 
 

Godnatt !

Tjena nu är Lovet som sagt över.. Blir  bara mer och mer plugg ju längre in på terminen man kommer... Satt nyss och skrev på en uppsats som ska vara klar i morgon :/ Ska gå och lägga mig nu tänkte jag eftersom jag ska upp 07.00 i morgon. Godnatt gott folk !
En söt bild på min fina lilla syster Jossan :D

Vaknade nyss...

Tjena.. Sitter just nu nyvaken och heelt frustrerad med en stooor finne på näsan... Varför ska jag hela tiden sminka mig så mycket under halloween!! Jaja jag får väl gå runt som en Rudolf ett antal dagar nu. . ska snart ta  mig något att äta.. Skulle ha gått och ätit lunch med pappa på Kina idag men det blev inget av .. Får se vad som händer senare ikväll! 
Börjar sakna semestern! Vill utomlands.. :/ 

Min Halloween !!!

Hejsan nu är man hemma och ny duschad... Ska snart gå och lägga mig men innan tänkte jag berätta lite om min Halloween :D Blev att gå runt som Zombie på stan med Fanny och en massa andra.. Skrämma lite folk så där bara ! 
Sen blev det middag på Kingan med pappa Fanny och Fishbone.. Efter det karaoke och en massa annat skoj! 

 

Fishbone blir sminkad ! 
Jag ! 
Harry ler så där fint :) 
Närmare bild på Fishbone !
Vi zombieade runt på hemköp x)!!
Fanny på Kingan :D 
Jag som Zombie ! 
 
Så en fin bild på Cameron bara för att! 
 

RSS 2.0