< melina -

Godnatt !

Alltid kul att somna med hörlurarna i och sen vakna av musiken igen efter typ en timme ... Blir alltid pigg av det :-( Godnatt

skönhetsvård

Tjena ligger just nu i soffan och har precis gjort lite skönhetsvård. Blev en ansiktsmask och ska snart måla naglarna :-D Något som alltid är skönt så här på kvällen. Imorgon är det Fredag! Vet inte vad som händer än men jag hoppas det blir något kul. Dock så är det Granny på lördag så man kanske bara ska ta en chill Fredag. Något jag vet jag kommer göra är att plugga lite matte på bibblan :-) Inte lika kul men det är nödvändigt.

Inväntar morgondagen

Hej vilken lång dag det har varit :O Tur att skolan ligger i stan så man har något att göra :D Pratade med Frida idag om Granny på lördag. Blev lite planering och annat. Slutade med att vi i alla fall skulle äta på Meastro (en pizzeria). När man snackar om skräp mat så blev det Mc Donalds mat idag .... Det händer inte så ofta att man äter där men idag blev det så :) Dock så känner jag ibland att det bara är ett slöseri på pengar! Nu mot kvällen blir det nog bara chilla och ta det lugnt och invänta morgondagen :)

Matte

Sitter just nu i skolan och pluggar på lite av matte 2c känner att jag glömt en del och det är inte bra. Speciellt nu när matte 3c är påbörjat.

Godnatt


Nu ligger man här i sängen och ska snart sova men först lite musik! Godnatt alla :-D

Lyssna på den !

Hej sitter just nu ensam hemma och har precis gjort thé och har en fiiin blå ansiktsmask på mig! Alltid lika underbart att skämma bort sig själv lite :D Sitter just nu och chattar med min kompis Malin om killar och annat fint som tjejer snackar om! Hittade en underbar låt som jag vill att alla ska lyssna på !
Ps: Jag har ett stort problem just nu! Blogg.se har gjort om deras design så jag har inte riktigt fattat än hur man lägger upp fler än en bild!

hemma idag :)

Tja sitter just nu här hemma i Sundborn och ska snart börja plugga lite matte! Ser inte fram imot skolan imorgon :/ Börjar sjukt tidigt och slutar sent. Men sånt är livet!

Granny snart :)

Tjena, imorgon är det en "riktig" dag i skolan :P Ska på alla roliga lektioner som jag för en gång skulle själv har valt :D Så nu kommer ytterligare en vecka gå och sen mot helgen blir det Granny ;) Längtar tills dess!
Granny 2010 
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1427049/images/2012/dsc00427_503a9e5ce087c32785000342_thumb.jpg
 
 

Fredag :)

Hej nu är man hemma och det är FREDAG ;) Trodde jag skulle vara hemma själv idag men Jennie skulle visst sova hemma ändå så det blir inte så ensamt som jag hade trott. Vet ej hur kvällen ser ut eller vad man ska göra. Kanske slutar med att det blir en chill kväll hemma bara vem vet !?
 
 

Godnatt :)

Hejsan, har precis tagit en dusch och ska snart sova, men först en kopp thé. Blir nog lite bok läsande också ;)
sitter och lyssnar på den här just nu på spotify :)

Somnade på en stol :O

Kom precis på mig själv sovandes, om man nu kan göra det!? Jag hade i alla fall somnat PÅ EN STOL :O
Hehe måste vara trött antar jag :) Kanske blir en tidig kväll för mig. Eller så blir det en sen kväll nu när jag fått lite sömn :/
Kom precis på mig själv sovandes, om man nu kan göra det!? Jag hade i alla fall somnat PÅ EN STOL :O
Hehe måste vara trött antar jag :) Kanske blir en tidig kväll för mig. Eller så blir det en sen kväll nu när jag fått lite sömn :/

Naket eller ej ??n

Satt precis och kollade runt på ett antal bloggar och såg att en del utav tjejerna som har bloggarna stod nästan nakna på alla bilder ?! Jag förstår mig inte riktigt på sånt? Vad är det egentligen för mening att stå naken framför en kamera? Jo jag vet att när man visar upp sig själv får man ofta fler läsare... Men om priset för att få mer läsare är att ta av sig kläderna kan man lika gärna göra porr filmer! Det är nästan samma sak enligt min mening. Specielt som alla posar på sina bilder... Det är en stoor skillnad med att ta en bild på stranden när man står där och ser glad ut än att göra en pose hemma i sitt rum. Varför måste alla tjejer visa hud för att vara populära på nätet?? Det är något man ska tänka på!

jag tyckte jag behövde det !!


Var ner på stan med Beyda och Kheyda! Köpte inte så mycket men vart i alla fall en sak som jag tyckte att jag behövde ;)

Hösten är på väg !

Nu är jag hemma efter en rätt så kort skoldag. Vart lekar med ettorna sen så åt vi alla på vårat nya "mat ställe" Marians. Maten var rätt god men jag saknar nog det gamla stället lite. Får hoppas det blir bättre i morgon.
Som vanligt regnar det här i sverige, men just nu så är det okej för att det är ju på väg att bli höst. Men sommaren var en katastrof :( Ska jag vara ärlig så längtar jag lite efter hösten. Jag vill kunna ha på mig halsdukar/sjalar och varma sköna kläder! Det kan också vara mysigt med mörka kvällar. Så ska vi inte glöma färgerna :D  Vad tycker ni om hösten är den underbar eller bara något som passerar livet utan någon mening?? Som sagt för mig är den mysig i alla fall :D

Nu kommet ettorna bli blöta!!

Var hur kul som helst att titta på när ettorna stoppade ner sina huvuden i vatten hinken :D

Ska upp till skolan i morgon.. Börjar nio!

Ska snart ta och sova eftersom att jag ska upp till skolan. Kommer vara lite udda nu i minst en vecka eftersom jag har haft sovmorgon under hela sommaren! Men det ska vi ändra på. Ytterligare ett år är på väg och man vet aldrig vad som väntar en. I morgon kommer jag och min klass planera lite banor och lekar som ettorna nu ska få göra :P Hehe det här kommer bli kul! Som jag tror så kommer det bli rätt likt det vi fick göra förra året.
Men men i alla fall nu ska jag ta en kopp thé och sen sova Godnatt :)

här igen :)

Hej alla nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen så här pass när skolan börjar. Jag har inte haft någon "bloggar glöd" eller vad man nu ska säga under sommaren. Har haft så mycket annat att tänka på så det blev inget av. Men som sagt nu är jag här igen ;)
Gjorde en ny design idag :)

RSS 2.0