< melina -

Valborg 30de april

Hejhej, sitter hemma just nu och ska snart följa med mamma till brasan i källviken. Efter det blir det att ta bussen och fira valborg med mina vänner :D Kommer nog bli sjukt kul ;) Ska snart ta och fixa håret sen så är jag klar för avfärd. Byebye sweden typ!

en godnatt bild


jaaa

Hjäälp nu är det genetik prov :O

GODNATT ! ♥

Hejsan, sitter här och har pluggat klart :D Blev en lång kväll men det är lungt för mig. Fick ett samtal från Narin, hon var jätte ledsen och sa att det hade blivit lite svårt där hemma :( Så ja hon är här hemma hos mig nu och sover. Själv ska jag också ta och sova. Blir nog att duscha först kanske. Orkar inte gå upp på morgonen och göra det. .

Skolan

Hejhej, sitter just nu i skolan och skriver ;) Äntligen är jag i skolan efter att ha varit sjuk så länge. . . Är ju fortfarande förskyld men aa vad gör man. Mamma ringde nyss och frågade om jag ville följa med henne på lunch, dock så har jag redan ätit :/ typiskt ;) Haha blir väl middag istället då :D När jag kommer hem ska jag ta och plugga och komma igen det jag har missat när jag var sjuk. Så jag har mycket jobb framför mig. Med tanke på att jag satt uppe tre timmar igår och skrev engelska. Kom precis på att jag inte hade sparat det!!!!!! Nu blir det att skriva om hela skiten :'(
Ja melina kan diska x)

hemma

Hejhej, vaken och som vanligt inte så pigg. . blev en hård natt igår på grund av allt hostande :/ Men jag börjar bli bättre i alla fall :D Idag blir det som vanligt ligga i soffan med en kopp thé och film :)
gamal bild från skolbalen i nian.

mysig kväll :)

Det är kväll och jag är fortfarande sjuk :) Men hoppas på att friskna till så jag kan komma till skolan på fredag :)
Sitter just nu i min säng med tända ljus och en kopp thé. Underbart mysigt tycker jag :P Blir väl lite musik och kanske läsa en bok sen gå och lägga mig :)

Roxnäs :)

Hejhej, sitter här och sjunger lite medans jag väntar på att mamma ska komma hem. Idag blir det nog grillning på roxnäs ( om man orkar ). Ska snart ner på stan och ta ut lite pengar ;)
:)

Hemmma :D

Tja, dagen har varit sjukt chill. Varit och ätit middag igen hos Jennies pappa :P Fast den här gången så var det mer folk där. . . Haha lite fullisar som jag säger ;)
Nu så är det hemma fest med hög musik, ska snart åka och hämta pappsen :)

Glad påsk :D

Hejhej, orkade inte skriva något igår . . Var uppe hela natten med killarna och spelade spel/ tittade på film.
Var kul fast man var nästan död dagen efter :P Igår natt kom Filip, Oscar och Isak hem till mig xD haha där sitter jag i soffan och tittar på film med familjen, så ringer det på dörren. Pappa går och öppnar och säger att det är till mig. Jag går upp och lindar en filt runt om mig ( hade inga byxor på mig ) och ser att där står dom. . Jag blir sjukt chockad och säger hejdå och stänker dörren x) Tänkte vem åker till sundborn mitt i natten? :O Jo dom antagligen. .
Idag så har jag inte gjort så mycket. Tog nyss en dusch och ska bara chilla nu :D
köpte den här tröjan i onsdags :P
Bild från torsdags :D

godnatt

Hemma efter bion och ska snart sova. Bion var sjukt bra och jag ångrar inte att jag såg den. Såg också en massa andra bra filmer på reklamen som jag bara måste se :D Så om någon är ledig någon gång är det bara att ringa, hihi ;)  Filmen jag såg hette WRATH OF THE TITANS.
Nej men nu ska jag ta och sova skriver mer i morgon GODNATT :D


Kanske bio idag :P

Nu blir det att börja fixa lite saker. Blir visst inte att åka till pappa idag. Men jag tror nog att det blir bio :D
Skriver mer senare när jag vet ;)

Söndag :)

hejhej, som vanligt så är det söndag :/ Har jätte trökigt, typ sovit hela dagen. Just nu är jag barnvakt åt små syskonen medans mamma är och handlar. Funderar på att ta en kopp kaffe och börja fixa lite saker, ska ju till pappa idag :)
Tänk att snart är det påsklov :D
Några bilder från skolan ;)

RSS 2.0