< melina -

Valbo

Nu sitter jag här i sängen i Sunborn och väntar på att Narin ska bli klar med sminket så vi kan åka någon gång. . . Jag ska iväg till Gävle med min pappa och Narin ska hem till sig. Som vanligt är det jag som blir klar först ;)
Blir att shoppa lite kläder och kanske gå på restaurang, vem vet :P


Sött kaffe. . .

Sitter här och dricker för sött kaffe och väntar på att Niklas och Joseph ska komma hem till mig :) Har typ bara slappat hela dagen. . Ska åka hem till pappa idag, Narin ska med. .  Men det blir lite senare mot kvällen.
Antar att det blir en film kväll idag hihihi :P ♥


Hejhej

Hejhej, har inte skrivit så mycket på senaste tiden, men det är för att jag har kännt att jag inte har haft tid :)
I alla fall Julafton firade jag med min pappa hemma hos Mathias. Det var trevligt och jag fick fullt med saker som jag tyckte om. Tack säger jag till alla! nu så sitter jag hemma hos Niklas och ska snart till stan och äta mat med Narin :)  

Underbar dag :D

Idag har jag haft en sjukt trevlig dag :D Började med att man var barnvakt, senare mot kvällen satt man med mamma på Bishops och hade trevligt, sen så åkte jag och Narin till kupolen med Niklas och Joseph. Kupolen var ju uppet till klockan 22.00 idag :D Så det blev lite jul handel, sen ett stopp på Max ;) Efter det blev det film hemma hos Niklas :D Och nu så ligger jag här hemma i sängen och ska snart sova. Men först tänkte jag titta på ett avsnitt av Merlin :P
 
Jag och mamma :)


Hemma hos narin och det är julafton snart :D

Hejhej, sitter just nu hemma hos Narin efter en god frukost :) Haha vaknade utav att en katt stod och hoppade på min mage :O
Idag ska vi ta kort och senare blir det nog att umgås lite med våra kill-kompisar ;) Jag kanske ska ta och gå hem, måste städa klart, hann ju inte göra det igår eftersom min kompis behövde mig. . . Eller så blir det att gå ner till stan med Narin och köpa lite saker innan vi ska till Arenan. Jag får ta och välja.
Vill ha sommar :O

Hemma hos Narin

Nu är det lov och allt är underbart :D Sitter hemma hos Narin just nu och pratar om rättegången hon vart på. . hum hoppas det går bra för henne! Julen blir att fira hemma hos min farbror Mathias. Senare mot nyår tror jag att det blir att vara med Narin. Antingen hemma hos mamma eller hemma hos henne :) Allt beror på. Hon ville först att jag skulle följa med henne och hennes mamma till Stockholm men fick höra nu att dom inte skulle dit längre :( Jaja, ska ta och snacka med mamma senare :) Hur som helst så sitter jag och Narin och fixar naglarna. . . senare kanske det blir att dra hem till mig och titta på film. ♥♥
Fläta håret och sen se film ;D

Jaaa :)

Sitter i skolan och väntar på att Spanska ska börja. . Har prov och jag orkar inte med det :/ Jaja det är ju sista dagen idag :D Eller vi har en skol dag i morgon också, men vi ska bara se på film :P


Skolan!

Hej, sitte i skolan och väntar på att man ska ha muntligt nationellt prov i matte! nu är det bara 24 minuter kvar :O
Men men hoppas det går bra ;)


GODNATT

Sitter här vid datorn igen och lyssnar på musik :) Blir snart att sova, ska ju upp i morgon :P Tänkte på att jag måste nog gå tidigare till bussen i morgon :O Det är ju så himmla halt ute!! Liv rädd när jag sätter mig där på bussen, tar på mig bälte och håller fast vid stolen!! Vill ju inte dö av att åka ner i diket ;)


Run the night två versioner

Sitter och lyssnar på RUN THE NIGHT :D Sjukt bra låt om man vill bli taggat till något, har lyssnat på den nu i ca tre veckor och den försvinner inte från mitt huvud :O

Finns också en annan version av den här låten med pitbull med :) tycker den är bättre :P


Hemma och pluggar!

Varför alla dessa Nationellaprov ?? Dom påvärkar inte betyget och dom tar bara en massa dyrbara dagar för en.
Idag hade vi Nationellaprov i Matte. . . slutade klockan 13.00. Det kanske är det ända som är skönt med dom här dagarna. Att man slutar tidigare! Pratade nyss med Narin i telefon, hon hade väl en massa att berätta för mig!!!
Men slutade med att hon vill ha film kväll nu på fredag, så jag ska väl ta och snacka med pappa om det :)
Nu blir det att börja skriva lite på en engelska uppsats som ska vara inne till på fredag. ♥



prov

SNART ÄR DET NATIONELLTPROV !!!! :O


Bilder från igår

Här är några bilder från igår innan middagen :)




Alla bilder är tagna utav Kheyda!

Shoppa med Pepparkakshus

Dom senaste dagarna i skolan har varit chill. Blev att bygga upp ett pepparkakshus idag. . . Vi blev uppdelade i grupper och sen så fick vi en massa saker så vi kunde göra ett pepparkakshus. Senare vart det  en tävling om vems pepparkakshus som vart snyggast. Haha det var lite kul eftersom mitt pepparkakshus rasade och allt slutade upp med att vi la fram en hög med bomull med florsocker på och kallade det för det OSYNDLIGA HUSET . . .   
   
PEPPARKAKSHUSET RASAR :O





Senare idag så gick Jag, Beyda och Kheyda ner och shoppade lite :P 


Sjukt snyggt!! Beyda

                           

 


NobelmiddaG

Underbar kväll!! Hade Nobelmiddag med skolan idag ovanför O'learys, alla var uppklädda och hade sjukt trevligt. Det bjöds på underbar musik och roliga songer. . . Maten var god och mitt sällskap var bara för roliga :)

VAD JAG HADE PÅ MIG IDAG!!






Hemma hos Narin i kväll :)

Hejhej, hemma och tröttig. Narin är hemma med mig och testar lite saker hon köpt på stan :)
Ska vara med henne idag och ha en mysig tjej kväll med popcorn, ansiktsmaskar, film och en massa annat gott :D Underbart säger jag bara :D Kommer bli skit kul som vanligt!! Nu ska jag ta och vänta in Terese och sen blir det att gå hem till Narin :) ♥



Blablabla

Fick nyss reda på att jag skulle ha jobbat på travet idag :O Men det är ju lite svårt när man är sjuk :/
Varför ska jag vara så glömsk av mig!!? Ja nu är det ju som det är. .  Inget man kan göra åt saken!

Letar klänning till julen

Hej, sitter i soffan och slööar med Narin, tittar på någon komedi på 6an som är sjukt kul :) Sitter också och letar efter något jag kan ha på mig på julafton :P Funderar på att ha en klänning :D Det hände något som var sjukt pinsamt idag när jag skulle gå och hämta pizza åt mig och syrran.
Jag kommer till pizza-restaurangen och där sitter min lärare. . . lite pinsamt efter som jag inte var i skolan idag. Men jag hälsade och såg glad ut. Nu ska jag titta klart på filmen sen tror jag det blir vänta hem mamma ( hon är på julbord).



Förra julafton

Narin våldgästa mig...

Hej, sitter här hemma och är sjuk när Narin våldgästar mig och har ett stort jädra paket i handen. Hon bara Godjul Melina :D Jag har köpt världens finaste halsband till dig !! Haha sen så hade hon en massa skor till sig själv :P
haha själv har jag sjukt ont i huvudet, och måste snart gå ner till konsum . . hum undra hur det kommer gå ? :O

Matte

Nu är äntligen mitt problem löst :D jag köpte ett par nya byxor :P Nu är jag glad. . . sitter just nu och har matte så kan inte skriva så mycket mer.


Lera på en torsdag

Hejhej , sitter här med skitiga byxor. . . När jag var på väg till skolan sprang jag ner i en ler grop. Helt plötsligt så stod jag på alla fyra mitt i leran. . . snacka om att man blir skitig av det ! Försökte få bort leran på skolans toalett men jag skitade bara ner toaletten mer än att få bort leran på byxorna. . haha, jaja nu så är det som det är ;)


RSS 2.0