< melina -

snart är det sommar


IRON SKY

Har precis tittat på en film som heter Iron Sky det är Findland som gjort filmen. Det handlar om nazisisterna från månen. Haha filmen var mer som en komedi. Själva syftet med filmen är nog lite om att förlöjliga "världs högmakten". Titta på den tycker jag :)




Hem till pappa :)

NU sitter jag här vid datorn och ska snart åka hem till pappa :D Såg på vädret att det skulle bli regn och kallt under hela den här veckan :O Får hoppas att dom har fel!!
Målade naglarna :D

Hemma från moster :-)

Lilla Gry :D
Blev grillade hamburgare sen glass med jordgubbar :D

Solat :D

Hemma nu efter att ha varit nere vid slussen och solat med marre :D

Sommar !!

Har varit en skön varm dag :D Vart ett par shorts idag, inte haft det på mig sen förra sommaren :D Känns underbart att man kan börja använad sommar kläder igen ;)
Bilder från ikväll :)

Varmt som fan :D

Nu är äntligen Nationella avklarat :D Gud vad skönt. . Blir väl att avsluta dagen med lite träning och sen kanske sola vad vet jag ;) Det är ju jätte varmt ute.
Så här såg det ut idag :)

Solig dag :D

Sitter just nu i skolan med en kopp vatten och ett fönster med solen som lyser starkt där ute!! Längter tills jag kan gå ut dit igen:D
Denna dag är underbar på grund av att det är sååå varmt. Äntligen kanske sommaren är här! :D

Söndag !

Dagen har varit sjukt chill :D Blev att vara med Filip, Per, Eline och syrran hela dagen. . Har nyss tittat på film och nu så ska snart jag ta och dra till stan. Ska hinna med bussen som går 21.47 :) Men först blir det lite mat :D

Min dag :)

Hejhej, dagen kommer bli så här. .  Skola, träna och plugga. . Bara för att det är så mycket nu mot slutet av terminen :/ Har några prov och inlämningar jag ska göra . . Jobbigt men måste göras. Just nu har jag Fysik och sen så blir det en timme med bara plugg. . Men något som är bra är att det blir som en liten lång helg :D Är ju ledig på torsdag och fredag ;)

Vart och träna :)

Hej, har precis vart ut och tränat :D Gud vad det är uppfriskande och skönt. . . Med tanke på att det börjar bli varmare ute är det mycket skönare att springa. Gårdagen vart rätt chill, blev en promenad med narin och sen hemma och chilla. . Nu så ska jag ner på stan och fika lite så byebye ;)

Sommar snart ;) får man hoppas

hejhej, kom precis hem till ett kaous!! Syrran min är visst PMSig. . he he.
Nej men ska snart ta och göra lite mat och sen blir det att plugga lite. Efter det ska jag till Bishops Arms med mamma.
Snart är det sommar!!

Varför alla dessa förseningar?

När en person kommer för sent till klassen ska då läraren bli förbannad eller inte? Varför är det alltid någon som kommer för sent. Är det något som är vanligt i skol livet. När man tänker på den där stackarn som springer till lektionen för att den är försenad två minuter, eller den som slöar för att den är trettio minuter sen och tänker att den har redan missat hela lektionen. Vad är skillnaden mellan två minuter och trettio? 


2009 eller 2012

Haha hej hej, sitter här med mitt årliga sling kitt i håret. Har tänkt på att varje år runt maj så slingar jag håret. . Blir ju så där somrigt och fint :D Men den här gången är första gången jag gör det själv :O Haha undra fan hur det kommer bli. Är ju lite svårt att se när man ska göra bakhuvudet! Men men om det nu skulle bli helt fel kan jag ju alltid färga håret eller något, fast det är jag inte sugen på :/
Nu ska jag snart skölja ur sörjan jag har i håret och sen äta mat. Mums är ju hungrig!
2009

2012

 

Då tog man en massa bilder och skulle lägga upp på facebook eller bloggen för att man tyckte att det var kul. Det var något man gjorde på dagarna. .

Nu tar man bilder när det händer något eller om man gör något speciellt.

 


Hejhej :)

Hej nu är det söndag igen, haha det är i alla fall soligt ute idag :D Gårdagen blev mer som en chilldag. Blev restaurang och sen kaffe hos Jennies pappa, efter det hem och sova :) Men jag hade trevligt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir kanske ut och springa på kvällen. Men plugga vet jag att jag ska göra!
Nu blir det någor att äta :D

Godnatt :)

Hejhej, idag har det varit nationella prov i engelska. Alla var så nervösa över provet, kändes som att det bara var jag som inte hade så mycket i tankarna när jag tänkte på det. Men ja det gick ganska bra i alla fall ;) Blev en liten spring runda ikväll. Har ju varit så förskyld så jag har inte kunnat springa. Har velat göra det ett bara tag nu!
I morgon blir det inte så mycket jag får se vart vinden bär mig, som man brukar säga :) Godnatt alla.

RSS 2.0